Thursday, June 14, 2012

Ο απών, ο κακός, ο καλός και ο άσχημος

Απογοητεύτηκαμε πολύ με το παιχνίδι Ελλάδα- Τσεχία! Κυριολεκτικά πονούσε! Η Ελλάδα ήταν τόσο απών που σε μία φάση ο διαιτητής φάνηκε να αποφάσισε να του βοηθήσει και να κερδίσει για αυτους κανένα φάουλ, αφού έπεσε κάτω σε μια 1-1 μονομαχια Ελληνα- Τσέχου. ΟΥΦΟΥ! και μετά να παρακαλαμε να χασει η Τσεχία στο επόμενο παιχνιδι, να κερδίσει η Ελλάδα τη Ρωσία, να βρούμε το τετράφυλλο τριφύλλι και  το pot of gold στο τέλος του ουράνιου τόξου για να το σιγουρέψουμε!
Ελλάδα- Τσεχία 1-2 (ουφου!!!)

Και μετά στο Πολωνία- Ρωσσία με τον 1 πόντο που πήρε η κάθε ομάδα ήταν ότι χειρότερο μπορούσε να συμβεί στην Ελλάδα. Anw Το παιχνίδι ήταν αρκετά καλό. Είδαμε μια πολωνία δυνατη (που δεν είδαμε στο Ελλάδα - Πολωνία, thankfully)
Πολωνία- Ρωσσία 1-1

Για χάρη λογοτεχνικών αναζητήσεων έχασα το Δανία- Πορτογαλλία, αλλά για να τον Meme να κραυγάσει Goal, Goal, Gooooooooooooooooooooooaaaaaaaaaaaaaaaaal. πάει να πεί ότι ήταν nerve wrecking. H Δανία, λέει, ήταν δυνατή και έπρεπε να κερδίσει! άσχημο αποτέλεσμα στο Δανία- Πορτογαλλία 2-3

Από την άλλη η καλή μας Γερμανία (την οποία τώρα έχω στο στομάχι για άσχετους λόγους) κατάφερε με την καλή της παρουσία να κερδίσει με 2-1 την Ολλάνδία. Από τα 20 τελευταία λεπτά που πρόλαβα να δω πολύ καλό παιχνίδι, sorry I missed it Meme

3 comments:

  1. ξέρω τι έκανες καλή μου μπουμπού! υπάρχει έργο των Sliders, "The Good, The Bad & The Wealthy". τι θέλεις άραγε να μου πεις?

    ReplyDelete
  2. Εμ ... αφού... πρέπει να υπάρχουν και οι λογοτεχνικές αναζητήσεις μέσα μέσα... ίσως όχι εν καιρό euro...

    ReplyDelete
    Replies
    1. pe ta xrusostomi!
      Enas minas ka8e 2 xronia anikei sto podosfairo! tous upoloipous 23 kamete osa eikastika 8elete!!!!

      Delete