Tuesday, June 12, 2012

Η νύχτα των διαιτητών

Έγραψαν ψες οι διαιτητές.
Ο Ιταλός στο παιγνίδι Γαλλία- Αγγλία αδιαφορούσε όταν σκοτώνονταν για να κερδίσουν φάουλ, και καλά έκανε ο ανθρωπος! Πιστεύω ότι οι ποδοσφαιριστές ειναι 2/5 ηθοποιοί και δεν πρέπει να σταματά το παιχνίδι κάθε φορά που πέφτουν κάτω. Το ξέρω ότι πονάτε παιδάκια αλλά σορρυ! δεν γίνεται να πεφτετε, να κοιτάτε γύρω σας να δείτε ποιός έχει κατοχή και μετα να πειτε "Αου" (Yea Parker, εν για σενα που λαλώ!). Το παιχνίδι γενικα ήταν μελοδραματικά συγκαταβατικό (τελικό σκορ 1-1). Οκ εκαταλάβαμεν το ότι νομιζετε ότι ήσαστε φαβορί (ετσι όπως παίζει η Ουκρανία μπορεί και να μείνετε με 2 χειλη καμένα!) αλλά για χάρι του παιχνιδιού έπρεπε να παίξετε.
Φυσικά εκτός από ποδόσφαιρο οι Γάλλοι βάλθηκαν να μάθουν στους Άγγλους και κανα-δύο ΑΛΛΑ κόλπα. Εδώ έβαλα μια φώτο για του λόγου το αληθές. Όποιος ενδιαφέρεται για ολόκληρο το μάθημα ας δει το ματς, το μπλογκ μπορει να το δουν παιδιά και δεν μπορω να πω τπτ περισσότερο!  
 Guest star στο παιχνίδι έκανε και ο Robinson Crusoe στο πρόσωπο του Xavi Alonso.


 Και αφού η Shakira δεν μπορούσε να συμμετεχει στη διοργάνωση όπως στο προηγούμενο Παγκόσμιο (btw το τραγουδι του Euro 2012 = bliah!) έστειλε τον αδελφό της Τσακίρ να τελεσει χρέη διαιτητή στο Ουκρανια- Σουηδία. Ο Τούρκος ήθελε απόλυτη πειθαρχία στο κάθε του σφύριγμα. Ήταν Τούρκος, αλλά δίκαιος. Οι Ουκρανοί άξιζαν την νίκη αφού ήταν φανερό ότι επουδενή δεν ήθελαν τις φανε στην έδρα τους! Ήταν τρανή απόδειξη ότι η θέληση μπορεί να υπερισχύσει της ελλειψής ικανοτήτων. Μπραβο Ουκρανία.
Ουκρανία- Σουηδία 2-1

No comments:

Post a Comment