Saturday, June 9, 2012

Πρεμιέρα!!!!

Αχ τι καλά! Αρχισε επιτέλους! Το περιμέναμε πώς και πώς! Δεν βλέπω γενικά μπάλα, αλλά μου αρέσει ο τρόπος π αυτοί οι θεσμοί ενώνουν τους λαούς! ενώνουν και τις οικογένεις! κάθονται όλοι μαζι βλέπουν το παιχνίδι, βρίζουν σχολιάζουν.... Διότι πάντα έχουμε δίκαιο (εμείς οι cooool τηλεθεατές) και φυσικά ξέρουμε καλύτερα από τον προπονητή, τους παίκτες και τους σχολιαστές. Έτσι και στο δικό μας σπίτι σχολιάζούμε, λέμε τα δικά μας, πανηγυρίζουμε.... Όλα δυνατά! Φυσικά εδώ πρέπει να πω ότι και σε σειρές και ταινίες κάνουμε τις δικές μας παρεμβάσεις αλλά πως να το κάνουμε..... το μουντιαλ και το euro ειναι αλλιώς!!!

Anyway.....
 Χτες ητάν καπως απογοητευτικά τα πράγματα! Ιδικά στο παιχνίδι Ελλάδα- Πολωνία :/ Οι έλληνες είχαν κάνει ιδικά μαθήματα με τους "χρυσαυγήτες" και βγήκαν στο γήπεδο έτοιμοι για ματς (kick boxing!). Η αλήθεια είναι ότι το περιμενα από κρητικούς και μανιάτες. Έχουν μια φήμη να διατηρήσουν και στα 20-15 τελευταία λεπτά οι Πολωνοί τους είχαν πήραν χαπάρι και τους απόφευγαν. Βλέπετε η ασφάλεια τους ΔΕΝ καλυπτει κτύπημα από αγανακτισμένο Ελληνα! Και pls καποιος ας πληροφορήσει τον Σαμαρά ότι Δ-Ε-Ν παίζουνε "Αμέρικαν φούτμπολ" όπου το τέρμα είναι 10 πόδια (πρπ 3m) πάνω από το έδαφος!!

Τελικό αποτέλεσμα= Ελλάδα-Πολωνία: 2-1 το 2ο γκολ οι έλληνες το πήραν με δάνειο!
(κανονικό αποτέλεσμα=1-1)

Αχ αυτοί οι Ρώσσοι.... Δεν τους θυμόμουν τόσο δυναμικούς και στρατηγικά σωστούς (αλλα πάλι δεν βλέπω και πολύ μπάλα οπόταν δεν μετρά). Καλό παιχνίδι, πάσες, μετρημένοι και άλλαζαν στρατηγική ανάλογα με το πως έπαιζαν οι αντιπάλοι. Coooooool (π λέει κ μια φίλη μ!) Αντε να δούμε πως θα τα πάνε και μετα στους ημιτελικούς ;) Παρόλα αυτά έχω inside info γ το γιατί ήταν τόσο "καλότυχοι" στο γήπεδο: είχαν απαγάγει τον γιό και την κόρη της ΜΠΑΛΑΣ και την απειλούσαν με ξεφούσκωμα αν δεν έμενε κολλημένη στα πόδια τους

Ρωσία- Τσεχία: 4-1 (κανονικα και με τον νόμο!)

Άντε να δούμε τι θα δούμε απόψε......

Cześć!!
από τους καλύτερούς komentatorzy
(Cześć=Ciao and komentatorzy= σχολιαστές in Polish: για να τιμήσοουμε τους διοργανωτές!)

No comments:

Post a Comment